Civiel

Voor de Civiele markt voor wij ook verscheidene werkzaamheden uit.

Hierbij moet gedacht worden aan:

  • Schilderen van stoepbanden ivm niet parkeren
  • Schilderen bruggen, brug onderdelen
  • Coaten zwembaden, cascades
  • Spuiten van viaducten en tunnels
  • Anti-graffiti behandeling

Bij civiele werken kunnen we op meerdere vlakken van dienst zijn. Gedacht kan worden aan parkeerplaatsen bij kantoren waar langs sommige stoepen niet gaparkeerd mag worden. Wij kunnen die trottoirbanden dan een kleur geven om dat kenbaar te maken. Tevens zijn er andere symbolen en tekens die wij bij klanten aanbrengen en om de zoveel jaar bijhouden.

Voor de grotere civiele klussen kunnen wij gebruik maken van onze spuit-systemen. Vroeger deed men graffeti verwijderen op viaducten. Dit is vaak een hele hoge kostenpost. Om te besparen en toch een goed resultaat te verkrijgen laten we de graffiti zitten. We spuiten het viaduct of pilaar geheel over in een grijze verf zodat het een schone betonnen pilaar lijkt. Dit scheelt kosten voor de klant en toch een schoon/net resultaat.

Op de civiele- en bouwkundige markt wordt veel gebruik gemaakt van anti-graffiti. Deze producten moeten veelal dmv een verftechniek aangebracht worden. Dit kunnen wij in combinatie met onze "standaard" werkzaamheden uitvoeren. Indien het een grote klus is kunnen wij anti-graffiti ook los aanbieden zonder dat er schilderwerk aan te pas komt.