Particulier

De particuliere markt is een vak apart. Dit klinkt vreemd maar wij zien deze markt als een belangrijk segment van ons bedrijf. Om als bedrijf op deze markt goed te kunnen functioneren wordt een persoonlijke aanpak gevraagd.

Wij leggen daarom bij de particulieren markt extra nadruk op: adviseren/communiceren. Door te adviseren kunnen we de particulier inlichten over de mogelijkheden (denk hierbij ook aan bouwkundige werkzaamheden). Als wij de wensen duidelijk hebben kunnen wij zorgdragen voor een planning en aansturing van onderaannemers. Daarbij maken wij altijd gespecificeerd offertes zodat veranderen tijdens de uitvoeren, op financieël vlak, goed te volgen zijn.

  • Adviseren
  • Communiceren
  • Begeleiden

Door op deze punten goed te letten kunnen particulieren vele onderhoudswerkzaamheden  en verbouwingen overzien en belanden ze niet in een financieële chaos. 

Het is ook mogelijk om een meerjarencontract op te stellen. Daaraan kunnen wij ook een spaarplan koppelen zodat je een maandelijks vast bedrag betaalt om zodoende de werkzaamheden bij elkaar te sparen. Je betaald vooraf maar rekend achteraf af. Onder het hoofdstuk contracten kunt u meer uitleg over dit onderwerp vinden.