Meerjarenonderhoud & Vastgoedzorg

De vraag naar meerjarenonderhoud neemt de laatste jaren sterk toe. Om hierop te kunnen inspelen, hebben wij ons hier als bedrijf grondig in verdiept. Wij kunnen u een totaalpakket bieden voor het onderhoud van uw pand!
De voordelen zijn niet gering:

  • Geen kopzorgen
  • Eén aanspreekpunt
  • Professionele aanpak door experts
  • Zeer voordelige prijs-kwaliteitverhouding

 Wij zorgen voor de voorbereiding, de volledige uitvoering en de stipte opvolging van het totale onderhoudspakket. Dit betekent niet alleen schilderwerken, maar ook andere aspecten van onderhoud, zoals wekelijkse schoonmaak, glazenwassen … Dit alles gebeurt in samenwerking met onze onderaannemers. Wij garanderen tevens een vlot verloop van de communicatie!

Op basis van uitgebreid overleg met onze opdrachtgever en een peiling naar de gewenste resultaten, kunnen wij een onderhoudsplan op maat opstellen, dat wordt uitgewerkt tot een gedetailleerd financieel plan voor de gevraagde looptijd.

Met dit financiële plan creeren wij grip op de kosten en kan de klant budgetten reserveren voor de komende jaren. Dit alles om de status van het pand te behouden en kosten bewust handelen.

Deze plannen hebben we reeds in verschillende vormen toegepast ten dienste van woningbouwverenigingen maar ook voor VvE’s en vastgoedeigenaren.